Fon kepala (Noise Cancellation) Sony WH-CH710N yang mampu dimiliki

Sony telah membongkar sepasang fon kepala tanpa wayar baru – WH-CH710N , yang menawarkan teknologi penghapusan bunyi dan Extra Bass Sony yang sangat digemari. Fon kepala tersedia sekarang dengan harga MYR699.

Sama ada anda mengambil penerbangan jarak jauh atau berulang-alik ke tempat kerja, teknologi Artificial Intelligence Noise Cancelling (AINC) sentiasa menganalisis bunyi persekitaran persekitaran dan secara automatik memilih mod penghapusan bunyi yang paling berkesan.

Dwi mikrofon memberi makan ke depan dan ke belakang membolehkan fon kepala menangkap bunyi persekitaran dengan lebih berkesan.

Sama seperti fon telinga wayarles WH-1000XM3 dan WF-1000XM3 utamanya dengan ANC, WH-CH710N menawarkan mod Suara Ambient untuk mengawal pengalaman mendengar anda. 

Semasa dihidupkan, anda dapat mendengar muzik anda tetapi masih dapat mendengar persekitaran anda untuk memastikan anda selamat, terutamanya jika anda dalam perjalanan.

Bateri Li-ion yang terpasang menjadikan fon kepala sentiasa segar hingga audio selama 35 jam dengan sekali cas. Dengan pengecasan pantas, anda boleh mendapatkan main balik 60 minit dari hanya 10 minit pengisian.

Dari segi reka bentuk dan binaan, fon kepala mempunyai rupa bulat yang ramping dengan gelangsar logam yang boleh disesuaikan pada ikat kepala. 

Pad telinga yang lembut dan berbentuk bujur bermaksud fon kepala tetap selesa walaupun dengan penggunaan yang berpanjangan. Earcup berpusing rata sehingga anda dapat memasangnya dengan mudah di dalam beg pakaian untuk perjalanan atau kerja.

WH-CH710N menawarkan pemacu 30mm baru untuk bunyi yang suci dan jernih; NFC untuk sambungan mudah sekali sentuh ke peranti anda; dan Bluetooth 5.0 untuk penyambungan tanpa wayar.

Tekan butang mudah boleh menghubungkan fon kepala ke Google Assistant dan Amazon Alexa.

Harga dan ketersediaan

Runcit Headphone Sony WH-CH710N yang Membatalkan Kebisingan Tanpa Wayar pada harga MYR699 dan kini boleh didapati di Sony Stores di KLCC dan The Curve, Sony Store Online, Sony Flagship Store di Lazada , dan dealer sah Sony.

Sumber: Vernochan


Berkaitan