Portal DoctorOnCall – Menyediakan perkhidmatan penjagaan kesihatan yang boleh diakses di mana-mana sahaja.

Cara Yang Lebih Baik Untuk Dapatkan Penjagaan yang Anda Perlu

https://www.doctoroncall.com.my/

Kualiti dan penjagaan kesihatan yang berpatutan selalu menjadi impian kita sebagai rakyat Malaysia berusaha untuk mencapai. Tahun demi tahun, perkhidmatan penjagaan kesihatan telah meningkat dengan ketara sejak zaman bapa lelakinya, tetapi selalu terdapat masalah yang tampaknya berlaku, garis menunggu lama.

Sebagai sekumpulan orang yang mempunyai semangat yang saling mendalam dalam meningkatkan perkhidmatan penjagaan kesihatan di Malaysia, kami berkumpul dan bekerjasama untuk mewujudkan satu platform yang dapat meningkatkan masa menunggu dan ketersediaan penjagaan kesihatan pada bila-bila masa, di mana sahaja untuk semua orang tanpa menjejaskan kualiti dan kemampuan.

Oleh itu, pada Mei 2016, DoctorOnCall ditubuhkan. DoctorOnCall adalah platform perundingan Video Perubatan dalam talian yang pertama di Malaysia yang menggabungkan teknologi Video dan suara maju dengan pengetahuan perubatan dan pengalaman doktor terkemuka Malaysia. Konsep ini telah terbukti berjaya dengan berjuta-juta pesakit di AS, Australia & Eropah yang kini dirawat melalui konsultasi Video Perubatan.

Photo by Pixabay on Pexels.com

DoctorOnCall menyediakan akses cepat, mudah dan kos efektif kepada doktor utama Malaysia dan penyedia penjagaan kesihatan lain di negara ini. Pesakit kami boleh mendapatkan lawatan Video Perubatan pada telefon pintar atau komputer mereka pada bila-bila masa sepanjang hari dan di mana sahaja. Kami melakukan ini tanpa membuat apa-apa pengorbanan yang berkualiti kerana profesional kesihatan & kesihatan mental kami ditapis dengan teliti dan terlatih untuk menjalankan perundingan Video Perubatan.

https://www.doctoroncall.com.my/

Kami percaya bahawa masa depan penjagaan kesihatan digital dan bersama-sama dengan pembekal kesihatan & mental kami akan memberi anda perkhidmatan penjagaan kesihatan yang lebih baik pada kos yang lebih murah.

Ketahui berita dan kemas kini terkini tentang kami di sini. Jangan ketinggalan!

Memastikan perkhidmatan penjagaan kesihatan yang lebih baik untuk anda

Memberi perkhidmatan perubatan terbaik kepada anda adalah keutamaan kami. Untuk memastikan anda menerima perkhidmatan penjagaan kesihatan yang terbaik, doktor yang disahkan oleh lembaga perlu menjalani proses pengawasan yang sangat ketat.

Latihan dan wawancara yang ketat akan dijalankan sebelum mana-mana kes kehidupan sebenar diberikan kepada penyedia penjagaan kesihatan kami.
Beberapa langkah kawalan kualiti yang kami ambil untuk anda menerima perkhidmatan terbaik termasuk:

  1. Semua doktor yang menyediakan perkhidmatan di DoctorOnCall dikehendaki mempunyai Perakuan Pendaftaran Majlis Perubatan Malaysia (MMC) yang sah dan Sijil Amalan Tahunan (APC)
  2. Para doktor menjalani latihan konsultasi tele melalui 10-15 panggilan latihan dengan pesakit yang ditugaskan dan Pengarah Perubatan
  3. Sekali doktor kami memperoleh penilaian standard kami dalam panggilan latihan, doktor akan diberi kuasa untuk berunding dengan pesakit
  4. DoctorOnCall tidak menjejaskan privasi dan menggunakan prosedur keselamatan standard industri dan protokol untuk perkhidmatan TeleHealth

Kandungan Kesihatan pada DoktorOnCall: Mengenai doktor dan kandungan perubatan kami

DoctorOnCall mengandungi koleksi nasihat perubatan yang luas dengan Soalan dan Jawapan

  1. Semua jawapan dari Q & A yang disediakan ditulis oleh doktor yang diperakui oleh lembaga
  2. Maklumat mengenai ubat popular ditulis oleh pasukan doktor dan ahli farmasi dengan sijil profesional dalam bahasa masing-masing.
  3. Hanya doktor yang disahkan lembaga (dengan pengalaman minimum 5 tahun) dibenarkan menjawab di halaman web awam.
  4. Satu pasukan editor menyemak & mengemas kini kandungan di laman web secara tetap.