10 Produk Terbaik Penyediaan Mini Studio untuk Youtuber !!!

Photo by Alexander Dummer on Pexels.com
Video-Shooting-Setup

Rahsia video berkualiti tersembunyi dalam persediaan studio, lebih tepat dan sempurna persediaan, video yang lebih menarik yang anda buat.

Jika anda menyediakan video dengan peralatan yang tidak perlu, maka semua usaha anda akan terbuang kerana ia akan kelihatan seperti keadaan huru-hara. Untuk menubuhkan Studio, anda memerlukan beberapa alat yang diperlukan seperti pencahayaan, kamera, tirai latar, kanta, tripod, mikrofon, dan antara muka audio. Dengan ketiadaan alat-alat ini, kualiti video mungkin dikompromi yang turut mempengaruhi populariti anda di YouTube.

E-Book Rahsia Buat Duit Dengan Kamera Anda

Dapatkan E-Book Rahsia Buat duit Dengan Kamera Anda Ringkasan Kandungan * Jenis Fotografi * Informasi Teknikal * Ciri-ciri stok gambar terbaik * Editing gambar stok terbaik * Setup akaun bank anda * Lagi tips

10.00RM

Ia juga disyorkan untuk menubuhkan studio di dalam bilik yang tidak dikenali sehingga anda boleh bekerja tanpa sebarang gangguan. Terdapat begitu banyak perkara yang penting untuk studio video.

Dalam ulasan ini, kami memberi penerangan mengenai peralatan yang diperlukan tanpa mereka persediaan studio tidak lengkap. Kami telah memilih Produk Penyediaan Video Top 10 untuk YouTube yang diberikan di bawah:


Produk Persediaan Studio Video Terbaik Untuk Di bawah – Backdrop YouTube

10. LimoStudio Photo Video Studio Backdrop Sistem Sokongan Berdiri

10.-LimoStudio-Photo-Video-Studio-Backdrop-Support-System-Stand

Ini ialah Berdiri Sistem Sokongan Backdrop Studio Video Penjual Terbaik yang boleh diselaraskan mengikut permintaan kerja anda. Sistem LimoStudio adalah 10 kaki panjang dengan 3 tahap keselamatan pepejal kaki. Ketinggian dan lebar pendirian sistem sokongan banyak dan ia harus fleksibel kepada tetapan yang berbeza.

Ketinggian laras pendirian LimoStudio ialah 2.4 hingga 5.6 kaki manakala lebarnya 5 hingga 10 kaki. Untuk melaraskan lebar semata-mata, ia mempunyai 4 bahagian bar salib. Mudah untuk memasang dan membongkar sistem pada masa yang diperlukan.


9. StudioPRO Video Studio Background Latar Belakang

9.-StudioPRO-Video-Studio-Background-Backdrop

The Backdrop adalah perkara yang sangat diperlukan untuk studio video dan ia harus menarik perhatian dengan warna yang baik yang menambah kehidupan pada penembakan anda. StudioPRO Video Studio Backdrop terdiri daripada kapas muslin 100% dan pek boleh didapati dalam warna hitam, putih, dan hijau.

Tujuan menggunakan bahan muslin ialah ringan dan membenarkan anda melipat dengan mudah apabila diperlukan. Ia boleh dibasuh mesin dan mungkin menyusut 5 hingga 8%. Backdrop Latar Belakang ini tidak mencerminkan cahaya.


8. Kit Backdrop Fotodiox dengan Sokongan Berdiri

8.-Fotodiox-Backdrop-Kit-with-Stand-Support

Ini adalah pakej lengkap latar belakang dengan berdiri. Anda boleh menetapkan latar belakang ini dengan bantuan pendirian, ia bukan sahaja menjimatkan wang anda, tetapi pandangan bergaya latar belakang ini menambah rasa baru ke studio anda yang membuat kelas kerja anda.

Perkara terbaik mengenai Backdrop Fotodiox adalah mudah alih; anda boleh lipat untuk penyimpanan. Ketinggian adalah laras dan warna latar belakang ini berwarna hitam dan putih. Ia dibina dengan bahan pro-gred yang menjadikannya cukup lasak yang tidak akan pecah.

Anda boleh dengan mudah memutarnya ke tetapan yang dikehendaki, dan kemudian dengan bantuan pemegang klip, anda boleh menetapkan tetapannya. Ia datang dengan jaminan 24 bulan.


 Produk Persediaan Studio Video Terbaik Untuk Pencahayaan YouTube

7. Hari Lampu Umpan Kit Lampu Berterusan oleh LimoStudio LMS103

7.-Day-Light-Umbrella-Continuous-Lighting-Kit-by-LimoStudio-LMS

Tanpa pencahayaan yang sempurna, studio video tidak lengkap. Pencahayaan harus tepat untuk menangkap foto dan video yang hebat.

Ini LimoStudio Day Light kit Lampu berterusan mempunyai 2 payung flash berdiri cahaya strob 86 inci tinggi, 1 loghat Rajah cahaya pendirian cahaya atas 28 inci, 3 spektrum penuh mentol lampu digital 45 watt, dan 3 pemegang lampu neon dengan kepala tunggal. Plus, ia mempunyai beg membawa mentol dan kes membawa payung. Kit lampu ini ditandakan sebagai produk “Penjual Terbaik” di Amazon.


6. Fancierstudio 2400 Watt Kit Lampu 9004SB2

6.-Fancierstudio-Watt-Lighting-Kit-SB

Kit Lampu Fancierstudio 2400 Watt 9004SB2 menyediakan cahaya lembut tanpa refleksi. Kit pencahayaan ini hanya sesuai untuk pembikin filem, videographers, dan jurugambar.

Pencahayaan yang sempurna boleh membuat kerja seorang pemula seperti profesional. Ia mempunyai 3 softbox 16 x 24 inci, 3 lightstand 6 inci, 3 lampu kepala dengan kapasiti untuk membawa 4 mentol masing-masing, 12 mentol kalimantang 45 watt dengan mentol keseimbangan cahaya hari 5500k. Kit lengkap Fancierstudio boleh dibungkus dengan besar.


5. Lampu LED LimoStudio Kit AGG1089

5.-LimoStudio-LED-lighting-Kit-AGG

Lampu LED LimoStudio Kit AGG1089 mempunyai 2 panel pencahayaan dengan 500 LED, 2 lampu tinggi tinggi 86 inci, kes mudah membawa kit. Anda boleh dengan mudah menggerakkannya dari tempat ke tempat kerana ia mempunyai 6 roda kastor yang memudahkan gerakan.

Lampu LimoStudio LED Kit AGG1089 adalah peralatan mudah yang membuatkan anda bekerja dengan mudah dan anda boleh membawanya ke dalam beg itu.


Produk Penyediaan Studio Video Terbaik Untuk Kamera Di bawah YouTube

4. Kamera Digital Panasonic LUMIX DMC-GH4KBODY

4.-Panasonic-LUMIX-DMC-GHKBODY-Digital-Camera

Kamera adalah salah satu peralatan penting untuk menubuhkan studio Video. The Camera Panasonic LUMIX DMC-GH4KBODY Digital adalah sempurna untuk menambah dalam studio anda untuk foto dan video yang jernih.

Ia adalah kamera digital 16.05 MP tanpa kanta dengan kanta tunggal yang menawarkan video sinematik 4k. Fokus automatik kamera ini memberi anda pengalaman baru dan hebat. Kamera Digital Panasonic ini mendapat anugerah emas dari DPreview.


Produk Penyediaan Studio Video Terbaik Untuk Bawah – Kanta YouTube

3. Sigma 17-50mm f / 2.8 EX DC OS HSM FLD Lensa Lekapan Standard Aperture Besar

3.-Sigma-mm-f-EX-DC-OS-HSM-FLD-Large-Aperture-Standard-Zoom-Lens

Model sigma ini direka untuk kamera digital DSLR kanon. The Sigma 17-50mm f / 2.8 EX DC OS HSM Fld besar Aperture Standard Zoom Lens sesuai untuk potret dan landskap, walaupun lain-lain jenis fotografi boleh dilakukan dengannya. Kualiti lensa ini tidak dapat dikalahkan.

Jangkauan apertur maksimum lensa ini adalah sekitar F2.8 manakala aperture minimum ialah 22. Anda akan mendapat imej yang tajam dan terang dengan zum yang sempurna.


 Produk Penyediaan Studio Video Terbaik Untuk Bawah – Tripods YouTube

2. Kit Tripod Video Manfrotto

2.-Manfrotto-Video-Tripod-Kit

Manfrotto Video Tripod Kit dibina dengan aluminium dan menyediakan sokongan yang hebat. Perkara utama jurugambar atau videografer yang terdapat dalam kit tripod ialah kestabilan dan kesesuaian.

Kit Tripod Video Manfrotto mempunyai kedua-dua ciri tersebut. Anda boleh memindahkan kit tripod dari satu arah ke arah yang lain dengan bantuan galas bebola halus. Ia mempunyai reka bentuk kaki kembar yang luar biasa dan dengan mudah dapat memegang beban 16.3 lbs.


Produk Penyediaan Studio Video Terbaik Untuk Antaramuka Audio Di Bawah YouTube

1. Focusrite Scarlett 6i6 6 In / 6 Out USB 2.0 Interface Audio

1.-Focusrite-Scarlett-i-In-Out-USB-Audio-Interface

Antara muka audio yang berkualiti tinggi adalah salah satu peralatan terpenting dalam studio video. The Focusrite Scarlett 6i6 6 In / 6 Out USB 2.0 Interface Audio mempunyai 2 mic preamps dan kawalan pengawasan yang besar. Ia sesuai untuk band dan pengeluar, juga sempurna untuk studio video.

Anda boleh menyambungkannya ke MAC, iPad, dan PC dengan bantuan USB. The Focusrite Scarlett 6i6 6 In / 6 Out Audio Interface memperoleh tajuk produk “Penjual Terbaik” di Amazon.

* Semua harga yang dinyatakan di atas adalah pada masa penerbitan.

Follow & Subscribe Newsletter

Join 4,694 other subscribers


Berkaitan

Sumber:

Top 10 Best Video Studio Setup Products For YouTube : https://wearetop10.com/top-10-best-video-studio-setup-products-for-youtube/