Bagaimana Mendapatkan Nombor Siri Perisian Komputer ?

How-to-Find-Serial-Key-Of-Any-Software
Sumber: Tech Viral.net

 

Berikut adalah cara yang anda boleh dengan mudah mencari kunci bersiri pada mana-mana perisian 2018  di internet. Kebanyakan perisian ini adalah perisian pihak ketiga.

Dan kunci produk diserahkan kepada pengguna dan pada akhir perisian hari ini perisian percuma hanya untuk beberapa hari. Tetapi terdapat kaedah yang membolehkan anda menggunakan perisian ini secara percuma.

Terdapat banyak perisian yang tidak betul-betul dibayar, iaitu mereka boleh didapati secara bebas di internet untuk memuat turun. Tetapi sesetengah perisian ini memerlukan kunci produk pembaharuan untuk mengakses lagi perisian tersebut.

 


Bagaimana Mendapatkan Nombor Siri Perisian Komputer ?

Sebenarnya, terdapat beberapa laman web yang boleh memberikan anda kunci siri bagi perisian yang anda ingin aktifkan.

Tetapi isu utama adalah bahawa anda tidak boleh mendapatkan laman-laman tersebut dengan terus mencari dengan kata kunci biasa. Memandangkan laman-laman web ini tidak diberi banyak keutamaan bahawa mereka boleh tampil di google.

Oleh itu, dalam pangkalan data google mencari helah ini, saya akan memberitahu anda teknik carian khusus yang mana anda akan dapat  mencari kekunci siri atau kunci produk mana-mana perisian secara percuma . Hanya ikuti kaedah di bawah.

 


Langkah-langkah untuk Mencari Kunci Serial Perisian:

  1. Pertama sekali buka Google.
  2. Taipkan nama Perisian anda dan ” 94FBR “
  3. Contohnya ” Nero meluahkan 94FBR “ )
  4. Kini anda akan melihat hasil carian anda secara langsung akan melihat kunci produk anda, hanya salin dan tampal dalam medan teks perisian anda.
  5. Itulah anda selesai, kini anda dapat mencari kunci produk mana-mana perisian.

How-To-Find-Serial-Key-Of-Any-Software

 

Jadi di atas adalah kaedah untuk Bagaimana Mendapatkan Nombor Siri Perisian Komputer . Dengan kaedah ini, anda boleh dengan mudah mendapatkan produk, pengaktifan dan kunci siri bagi mana-mana perisian dan menggunakan perisian berbayar dengan bebas.

Dan tidak ada keperluan untuk menatal laman web yang berbeza dan hanya membazirkan masa anda di laman web yang berbeza.

Jangan lupa untuk berkongsi dengan kawan-kawan anda dan tinggalkan komen di bawah mengenai pengalaman anda dengan langkah – langkah carian Google.

 

 

Sumber:

TechViral.net (How To Find Serial Key Of Any Software 2018 (Google Hack))